Service

Verkoop & Verhuur

Beeld & Geluid Deventer levert professionele audiovisuele apparatuur. Daardoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Eventuele reparaties die vallen onder de garantie worden, indien mogelijk, uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Zo bent u in de meeste gevallen weer snel ‘in de lucht’.

Beeld & Geluid Deventer staat borg voor de operationele functionaliteit van de producten. Om de continuïteit te waarborgen bieden wij u de mogelijkheid voor alle producten een onderhoudscontract af te sluiten.

Het onderhoud vindt, indien mogelijk, plaats op locatie waarbij de uitvoering van de werkzaamheden wordt afgestemd op uw wensen. Zo proberen wij eventuele hinder tot een minimum te beperken.

Verkoop

Wij leveren de meest bekende merken op het gebied van professionele apparatuur.

Steeds vaker gaat het bij de verkoop niet om losse apparaten, maar om complete systemen zoals bijvoorbeeld voor vergaderzalen, presentatieruimten, opleidings- trainingscentra enzovoort.

Wij verkopen alleen de beste merken waaronder: AKG, Amcron, Barco, Camco, Electro Voice, Fostex, , Hitaschi, Lega, Nexo, Paso, Philips, LA-audio, Midas, Sennheiser, Sanyo, Sharp, Soundtracs, Toshiba e.v.a.

Neem Contact op

1 + 14 =

Verhuur

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken.

Met name beeld en geluid zijn bepalend voor het succes van uw zakelijke of feestelijke evenementen. Wij, Beeld & Geluid Deventer, zijn sinds jaar en dag de dienstverleners op het gebied van audiovisuele dienstverlening.

De verhuur is van oudsher de grootste en meest bekende tak van Beeld & Geluid Deventer. Met een uitgebreide voorraad apparatuur en een team van goed gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat nagenoeg ieder evenement te voorzien van audiovisuele faciliteiten.Van de inzet van relatief eenvoudige projectie en audioversterking tot discussie- en stemsystemen. Maar ook mankracht en materieel voor de cameraregistratie en het verzorgen van alle techniek tijdens een groot evenement.

Tevens kunnen wij uit eigen voorraad zorgen voor bijvoorbeeld podia, truss, bewegend licht of een compleet evenementen concept, incl. bijvoorbeeld een Line Array Geluidssysteem. Daarbij ontvangt u van ons altijd een advies dat volledig is afgestemd op uw wensen en zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Kortom, wij maken van uw evenement …….. : “Uw succes”.

De aard van de evenementen varieert steeds sterker maar vaak zult u ons tegenkomen bij congressen, seminars, vergaderingen, trainingen, productpresentaties, bedrijfsfeesten, beurzen en andere gelegenheden.